BKKD
V

Wat is BKKD?

BKKD staat voor Basic Kunststof Kozijnen en Dakkapellen.
Wij maken dakkapellen met kunststof kozijnen. We plaatsen ze met een kraan bij u thuis. In één dag. En dat alles tegen een eerlijke, scherpe prijs.

U mag het zeggen
In één dag extra kamers op zolder. Met een dakkapel van BKKD. Op maat gemaakt. Topkwaliteit voor een standaard prijs. Snel beslissen betekent snel plaatsen.

Gratis een goed advies
Totdat u ons een opdracht geeft is alles wat wij doen vrijblijvend. Weet u nog niet precies wat u wilt? Wij geven u goed advies. Heeft u verschillende aanbiedingen? We nemen ze samen met u door.
Wilt u informatie of een afspraak maken? Bel dan gerust met 06 81 43 41 42. Wilt u liever dat wij u bellen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

En natuurlijk een vrijblijvende offerte
Voor elke dakkapel maken wij een offerte, indien gewenst zelfs ter plekke, bij u thuis. Zodat u direct weet waar u aan toe bent. En natuurlijk kost een offerte u niets. Bij BKKD betaalt u geen (euro)cent teveel.

Dakkapellen

Betaalbare topkwaliteit, zeker nu!
Een dakkapel is altijd een goede investering. De waarde van uw woning stijgt vaak met een hoger bedrag dan de investering zelf. De huidige lage rente maakt uw voordeel alleen nog maar groter...

Alle dakkapellen van BKKD worden op maat gemaakt in onze fabriek. Hierdoor kan BKKD dakkapellen zeer voordelig aanbieden. Aan de hand van onze prijslijst kunt u eenvoudig uitrekenen wat uw nieuwe dakkapel gaat kosten.

Gratis advies, offerte en vergelijking
Maar natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Tevens komen wij graag bij u langs. Dan kunnen we u ter plekke een goed advies én een scherpe prijs geven. En u eventueel helpen bij het vergelijken van onze aanbieding met andere offertes. Zodat u zelf kunt zien dat BKKD niet alleen een van de goedkoopste, maar ook een van de beste is.

Plaatsing met kraan in één dag!
Uw dakkapel wordt gemaakt in de fabriek in Den Haag. Daarna wordt uw dakkapel vervoerd naar uw adres en in één dag geplaatst met behulp van een kraan. Door samenwerking met een lokaal transport- en kraanbedrijf kan BKKD zeer concurrerend werken.
​In de volgende plaatsen is het transport én een standaard kraan bij de prijs inbegrepen: Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Monster, Gemeente Westland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer en Delft.

Bekijk de voorbeelden of bezoek onze fabriek
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van BKKD dakkapellen. Wilt u zelf eens komen kijken hoe we uw dakkapel maken? Bel 06 81 43 41 42 voor een afspraak, vul het formulier in of stuur een mail.

Een dag in anderhalve minuut...

In het filmpje hieronder ziet u hoe BKKD twee dakkapellen plaatst, een voor en een achter. In één dag werd een donkere zolder omgetoverd tot twee ruime lichte kamers!

Uitvoeringen

Aan elke wens kan worden voldaan
Elke BKKD dakkapel kan worden geleverd in drie uitvoeringen: Basic 6, Basic 5 en Basic 4. Het verschil tussen de uitvoeringen is de dikte van de zijwanden. In onderstaand overzicht is goed te zien waar het om gaat. De juiste keuze is een kwestie van smaak, budget, gewenste ruimte en gewenst uiterlijk.

Elke uitvoering biedt optimaal comfort
Elke BKKD dakkapel is gegarandeerd 100% wind- en waterdicht, en biedt optimaal comfort. De dikte/isolatiewaarde van de zijwanden beïnvloedt de hoeveelheid energie die benodigd is om de ruimte binnen op een bepaald niveau te houden.
Voor een algemene ruimte waarin af en toe iemand aanwezig is voldoet iedere uitvoering uitstekend. Voor een ruimte waarin zomer en winter, overdag en 's avonds gewerkt wordt is verstandig om de Basic 6 te kiezen. Niet omdat de Basic 5 of 4 niet zou volstaan, maar vooral omdat de extra investering in hogere isolatie snel zal worden terugverdiend door lagere stookkosten.

BKKD Basic 6 
De BASIC 6 heeft een isolatiewaarde voor de gehele constructie van Rc= 6+. De zijwanden van de BASIC 6 bieden door de dikte van 172 mm maximale ruimte voor het aanbrengen van 120 mm isolatie met daardoor een hoge Rc waarde van 6.

De juiste keuze...
Voor nieuwbouw is de BASIC 6 altijd van toepassing, maar ook als u de hoogste isolatie- waardes wenst voor dakkapel op een bestaande woning is de BASIC 6 de beste keuze.

BKKD Basic 5 
De BASIC 5 met een zijwangdikte van 146 mm heeft een isolatiewaarde voor de gehele constructie een Rc van 5+.

De juiste keuze...
De BASIC 5 is in de praktijk de meest geplaatste dakkapel. Vooral op woningen welke zijn gebouwd tussen 1950 en 2000 wordt deze uitvoering het meest gekozen.

BKKD Basic 4
De BASIC 4 met een zijwangdikte van 96 mm heeft een isolatiewaarde voor de gehele constructie een Rc van maximaal 4. Met de 96 mm zijwangdikte biedt deze uitvoering de meeste binnenruimte.

De juiste keuze...
Vooroorlogse woningen (gebouwd tot ± 1940) worden regelmatig van een Basic 4 voorzien, omdat de zeer slanke zijwanden perfect aansluiten bij de architectuur uit die tijd.

Accessoires

Rolluiken; extra veiligheid en 100% verduistering
Naast maximale inbraakpreventie bieden rolluiken ook een volledige verduistering. Vooral handig als in de nieuwe dakkapel een slaapkamer wordt gemaakt.

Screens; de perfecte zonwering
Direct zonlicht kan bijzonder hinderlijk zijn. De snelsluitende screens zijn dan de perfecte oplossing. Ook leverbaar met draadloze afstandsbediening.

Standaard takelogen
Elke BKKD dakkapel wordt er standaard mee uitgerust: takelogen. Ze zorgen ze voor veilig en schadevrij transport, zowel tijdens productie als bij vervoer. Bij het plaatsen met de kraan vormen de takelogen een stabiele en zekere bevestiging.

Voorbereid op zonnepanelen
Omdat onze dakkapelen voor wat betreft de constructie in elke maatvoering worden gebouwd op basis van een maximale constructiestijfheid is de dakconstructie van een BKKD dakkapel belastbaar door de montage van zonnepanelen. De belastbaarbeid van de dakkapelconstructie van een BKKD dakkapel door de montage van zonnepanelen is maximaal 30 kg/m2. Wel dient er bij de montage van zonnepanelen voor worden gezorgd dat er geen beschadingen worden veroorzaakt aan de EPMD dakbedekking waardoor onze garantie op waterdichtheid komt te vervallen.

Details

Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit

  • Traditioneel gebouwde, op wind- en dakbelasting berekende, warmdak-constructie van houten balken en regelwerk.
  • Hoogwaardige UTHERM hardschuim isolatie (90 mm. zijwangen / 100 mm. dak), standaard RC-waarde 5+, hogere RC-waarde tegen meerprijs.
  • Onderhoudsvrije EPDM dakbedekking.
  • Dakrand standaard afgewerkt met aluminium daktrim (zinken kraal tegen meerprijs).
  • Standaard royale dakrandoverstek van 15 cm. 
  • Verlijmde (geen zichtbare schroeven) 6 mm. HPL volkern buitenafwerking, standaardkleuren crème en wit (andere kleurstellingen en KERALIT buitenafwerking tegen meerprijs).
  • Plaatsing op basis van een dakconstructie met gordingen (houten draagbalken van muur tot muur), d.m.v. verwijderen dakpannen en dakbeschot, (indien noodzakelijk) verplaatsen bestaande gordingen en aanbrengen 2 slapers t.p.v. de zijwangen. Plaatsing op een sporenkap, (draagbalken liggen van daknok naar dakvoet ondersteund door een knieschot) geeft een meerprijs.
  • Standaard transport en kraan (binnen een straal van 40 km. rondom Den Haag, maximaal 20 meter afstand tussen kraan en werkplek en plaatsing t/m 2e etage). Indien vanwege de situatie / bereikbaarheid en/of maatvoeringen dakkapel speciaal transport en/of een zwaardere kraan nodig is, geeft dit een meerprijs.
  • Casco (binnenzijde niet afgewerkt) en wind- en waterdicht geplaatst.

 

Garantie

15 jaar garantie!
Elke BKKD dakkapel wordt geleverd met 15 jaar garantie op de dakkapelconstructie, EPDM-dakbedekking, kunststof kozijnen en kunststof buitenafwerkingen. 10 jaar op lek- en blindslag van isolerende beglazing. En met 2 jaar garantie op hang- en sluitwerk, ventilatieroosters, zonwering en inzethorren.

3 dagen in 3 minuten...

Op de filmpjes hieronder ziet u hoe een dakkapel gebouwd wordt in de fabriek. In werkelijkheid duurt wat u hier in anderhalve minuut ziet ongeveer drie dagen.

Constructie en montage zijn in eigen beheer ontwikkeld, en voldoen aan de hoogste eisen. Elke BKKD dakkapel wordt op maat gemaakt, precies volgens uw wensen.

Twee dakkapellen in 's Gravenzande

Het filmpje hieronder laat zien hoe BKKD twee zolderkamers omtovert tot lichte ruimte met volop uitzicht!