BKKD
V

Wie is BKKD?

BKKD staat voor Basic Kunststof Kozijn en Dakkapel. Wat u van ons mag verwachten? Dakkapellen met kunststof kozijnen. Die stellen we in onze eigen productieruimte voor u samen. Daarna plaatsen wij de dakkapel met een kraan bij u thuis, binnen één werkdag. Alles voor een eerlijke en scherpe prijs.

Vakbekwaam en klantvriendelijk
Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2013 staan vakmanschap en klantvriendelijkheid bij ons centraal. Onze dakkapellen worden exact ingemeten en precies op maat voor u gebouwd. Wanneer wij de dakkapel(len) bij u komen plaatsen, zorgen wij ervoor dat u en uw omgeving daar zo weinig mogelijk hinder van ondervinden. Dat is voor ons net zo belangrijk als voor u.

Extra ruimte, meer licht, deskundig advies
In één dag extra ruimte op zolder. Meer licht in huis. Met een dakkapel van BKKD. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan helpen wij u met deskundig advies. Heeft u meerdere aanbiedingen? Die nemen we graag samen met u door om de overeenkomsten en verschillen toe te lichten. En goed nieuws, u zit dan nog nergens aan vast.

Gratis vrijblijvende offerte
Tot het moment dat u ons opdracht geeft om één of meer dakkapellen voor u te bouwen en te plaatsen, is alles wat wij voor u doen gratis en vrijblijvend, tot de messcherpe offerte aan toe. Die kunnen we zelfs ter plekke bij u thuis opstellen zodat u direct weet waar u aan toe bent. Daarbij mag u er zonder meer van uitgaan dat wij u een reële aanbieding doen. Bij BKKD betaalt u geen euro te veel.

Meer weten?
Heeft u niet direct een offerte nodig, maar wilt u eerst meer informatie over onze dakkapellen met kunststof kozijnen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Dan kunt u er op uw gemak rustig over nadenken. Tijdens werkuren kunt u ons telefonisch bereiken via 06 81 43 41 42. Mailen kan ook: info@bkkd.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt.  

Dakkapellen

Betaalbare topkwaliteit
Een dakkapel is altijd een goede investering. Al was het alleen maar omdat de waarde van uw woning vaak met een hoger bedrag stijgt dan de investering zelf. En omdat we al onze dakkapellen onder ons eigen bedrijfsdak in Den Haag produceren, kunnen we die zeer voordelig aanbieden.

Transport en plaatsing met kraan in één dag!
Is de afspraak voor plaatsing van uw dakkapel gemaakt? Dan wordt uw dakkapel in één dag vervoerd naar uw adres en met behulp van een kraan direct geplaatst. Door samenwerking met een lokaal transport- en kraanbedrijf kunnen wij zeer concurrerend werken. Daardoor is het transport én een standaard kraan in een straal van 40 kilometer rondom Den Haag bij de prijs inbegrepen. Woont u verder weg? Dan laten wij u vooraf weten wat de extra kosten zijn.

Optimaal comfort, uitstekende isolatie
Elke dakkapel van BKKD is gegarandeerd 100% wind- en waterdicht en biedt optimaal comfort. De dikte/isolatiewaarde van de zijwanden heeft invloed op de energie die nodig is om comfortabel in de betreffende ruimte te kunnen wonen en/of werken. Door de dikte van 172 mm bieden de zijwanden van onze dakkapellen maximale ruimte voor het aanbrengen van maar liefst 120 mm isolatie. Daardoor heeft de totale constructie een Rc-waarde van 6+. Daarmee voldoen we ruimschoots aan de wettelijke eisen voor renovatie én nieuwbouw.

Benieuwd naar de productie?
Wilt u zelf zien hoe wij uw dakkapel maken? Dat kan. Tijdens werkuren kunt u ons telefonisch bereiken via 06 81 43 41 42 om een afspraak te maken. Mailen mag natuurlijk ook: info@bkkd.nl. Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

Accessoires

Standaard: stabiel transport met takelogen
Onze dakkapellen hebben standaard takelogen. Daarmee kunnen we onze dakkapellen veilig en schadevrij verplaatsen; zowel in onze fabriek als op weg naar uw adres. Bij het plaatsen van de dakkapel met de kraan vormen de takelogen een stabiele bevestiging.

Standaard: voorbereid op zonnepanelen (35 kg/m2)
De dakconstructie van onze dakkapellen is geschikt voor de montage van zonnepanelen. Daarbij geldt een maximale belasting van 35 kg/m2. Wanneer onze EPMD-dakbedekking bij de montage van zonnepanelen beschadigd wordt, vervalt onze garantie op waterdichtheid.

Optie: extra veilig, 100% verduistering met rolluiken
Rolluiken zorgen niet alleen voor extra veiligheid in huis, maar bieden ook volledige verduistering. Wordt uw nieuwe dakkapel gebruikt om een slaapkamer op zolder te creëren? Dan is het integreren van rolluiken in uw dakkapel zeker het overwegen waard. U zegt het maar.

Optie: geen last van de zon door perfecte zonwering
Direct zonlicht in uw ogen kan enorm hinderlijk zijn. Dat is ook het geval wanneer u uw zolderkamer als thuiswerkplek gebruikt en het zonlicht op het beeldscherm van uw pc of laptop valt. De oplossing? Snelsluitende screens! Ook leverbaar met draadloze afstandsbediening.

Details

Alle materialen die wij voor de productie van onze dakkapellen gebruiken, zijn van topkwaliteit! U leest hier waar u bij BKKD altijd op kunt rekenen.

 • Traditioneel gebouwde en op wind- en dakbelasting berekende warmdakconstructie van houten balken en regelwerk.
 • Hoogwaardige UTHERM-hardschuimisolatie.
 • Onderhoudsvrije EPDM-dakbedekking.
 • Dakrand standaard afgewerkt met aluminium daktrim (zinken kraal tegen meerprijs).
 • Standaard royale dakrandoverstek van 15 cm. 
 • Verlijmde (niet zichtbare) schroeven 6 mm. HPL Volkern® buitenafwerking, standaardkleuren crème en wit (andere kleurstellingen en KERALIT buitenafwerking tegen meerprijs).
 • Plaatsing op basis van een dakconstructie met gordingen (houten draagbalken van muur tot muur), d.m.v. verwijderen dakpannen en dakbeschot, (indien noodzakelijk) verplaatsen bestaande gordingen en aanbrengen 2 slapers ter plaatse van de zijwangen.
 • Plaatsing op een sporenkap (draagbalken liggen van daknok naar dakvoet, ondersteund door een knieschot) tegen meerprijs.
 • Standaard transport én een standaard kraan in een straal van 40 kilometer rondom Den Haag bij de prijs inbegrepen.
 • Maximaal 20 meter afstand tussen kraan en werkplek en plaatsing tot en met de 2e verdieping. Meerprijs wanneer door de situatie, de bereikbaarheid en/of de maatvoeringen van de dakkapel speciaal transport en/of een zwaardere kraan nodig is.
 • Onze dakkapellen worden casco (binnenzijde niet afgewerkt) en wind- en waterdicht geplaatst.

"Alles was perfect geregeld!"

Suzanne en Robert Cornelissen uit Bergschenhoek​:

“De afspraak bij ons thuis, het bezoek aan de fabriek, de offerte, het plaatsen… Wat er ook gebeurde, alles was werkelijk perfect geregeld! Dat hadden we stiekem wel verwacht, want onze familie had al goede ervaringen met BKKD. Ook daarom voelde het voor ons goed om voor hen te kiezen. Daar hebben we echt geen moment spijt van gehad. In één woord: top!”

Garantie

15 jaar garantie:

Wij staan vierkant achter onze dakkapellen.
Daarom krijgt u van ons:

 • 15 jaar garantie op de dakkapelconstructie en de EPDM-dakbedekking.
 • 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen en kunststof buitenafwerkingen.

Daarnaast krijgt u ook nog eens:

 • 10 jaar garantie op lek- en blindslag van isolerende beglazing.
 • 2 jaar garantie op hang- en sluitwerk.
 • 2 jaar garantie op ventilatieroosters, zonwering en inzethorren.

Gratis offerte

Vult u het formulier hieronder in?
Dan nemen wij uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met u op om nadere informatie te krijgen en een afspraak op uw adres te maken. Op dat moment kunnen we de situatie bij u thuis nauwkeurig beoordelen en u een scherpe aanbieding doen.

 

Werkgebied van BKKD

Wij zijn gevestigd in Den Haag en we werken binnen een straal van circa 40 kilometer rondom Den Haag.